Pasta met kip, spinazie, champignons en boursin

Pasta met kip, spinazie, champignons en boursin

Pasta met kip, spinazie, champignons en boursin snijd de kipfilet in blokjes.Borstel de champignons schoon en snijd in vieren. Snijd de zon-gedroogde tomaten in dunne reepjes en ontdooi de spinazie volgens de bereidingswijze op de verpakking.

Kook de pasta beetgaar volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Verwarm een wok met een scheutje olie en bak de
kipfilet blokjes bruin op hoog vuur.
Voeg de champignons toe en roerbak enkele minuten.
( bak deze apart voor een knapperiger resultaat )
Doe nu de spinazie erbij samen met de roomkaas.
Schep zachtjes om.
Voeg als laatste de zongedroogde tomaatjes en de pijnboompitten toe en verwarm nog eventjes goed door.

lifestyle

INGREDIËNTEN

PASTA MET KIP, SPINAZIE, CHAMPIGNONS EN BOURSIN

- 400-500 g spaghetti.
- 3 kipfilets
- olijfolie
- 1 pak spinazie á la crème ( à 500 gr/ diepvries )
- 1 pakje Boursin roomkaas Ail & Fines Herbes 150 gr ( of      boursin cuisinne ).
- 1 bakje kastanje champignons
- 50 gr pijnboompitten, licht geroosterd
- 6 - 7 zongedroogde tomaten.
- peper & zout naar smaak
eventueel extra knoflook/ui en pepers naar smaak !!



Rating: 0 sterren
0 stemmen

HEERLIJK ETEN & BEREIDT EEN RECEPT

 

Het is erg leuk om uw gezin iets anders voor te schotelen als de standaard maaltijden, uw gasten te verrassen, romantisch te dineren of om gewoon gezellig samen uitgebreid te koken. Als u denkt dat koken niet voor u is weggelegd, dan is het zeker de moeite waard om door de recepten heen te bladeren. Uw gasten zullen versteld staan van u en uw maaltijd. Heeft u een specifiek gerecht dat u niet kunt vinden dan kunt u gebruik maken van de zoekbalk boven aan de pagina.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.